DE VÂNZARE Clădire, Amsterdam, Amsterdam, Olanda, MARGA KLOMPELAAN 76, 1067 VA AMSTERDAM

DE VÂNZARE - Cod. 26378

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 120 m²
  • Camere: 3+2
  • Podea: 3

Casă familială semi-mobilat de cca. 120 m2 situat într-un cartier prietenos copil. Găzdui frumos cu o grădină însorită (aproximativ 115m2) și terasă pe acoperiș (aproximativ 40m2).
Toată casa a fost complet aprovizionat și pictat și 2 băi renovate. Ușile interne au fost reînnoite prea. Ușa de la intrare este complet nou si fereastra sunt duble. Casa este situată în zona de Geuzenveld (Amsterdam West).
Adresa: MARGA KLOMPELAAN 76, 1067 VA AMSTERDAM (BUS 21 și tramvai 13 autobuz 192 merge in centrul orasului in aproximativ 20-30 de minute pentru Schipol în 30-35 min.)..
Mai multe magazine din apropiere și servicii sociale (plein 40 45-Osdorpplein), și drumuri de ieșire (Haarlemmerweg și A10).

Layout:
• Parter: intrare, hol, WC cu chiuvetă, pe jumătate bucatarie deschisa cu echipament, living cu șemineu și o podea cu incalzire in pardoseala de viață. Gradina pe sud-vest.
• Etajul: 3 camere cu pat cu o podea laminat elegant, baie cu jacuzzi, cabina de dus, chiuveta, încălzire prin pardoseală și 2 toaletă.
• Al doilea etaj: mansarda mare, cu conexiune masina de spalat si acces la terasa de pe acoperiș.

Pretul casei include următoarele mobilier:
canapea mare, instrumente de bucatarie, masa de sufragerie cu scaune, dulap, rafturi, 2 paturi, o mare dulapuri, scaune terasa cu masa, masă de grădină cu scaune si banci, udare, cort automat de soare, unelte de gradina.
Plus aparate de uz casnic: masina de spalat, masina de spalat vase, cuptor cu microunde 1, 2 cuptoare electrice, frigider, sistem de incalzire centrala, prin satelit, TV.

Rezumat:
- 3 camere cu pat
- 2 bai
- 1 living
- 1 terasă + M
Stocare extern -o și o memorie interna
- Gradina cu care se confruntă Sud-Vest

Dacă acest site nu arată adresa mea de e-mail de mai sus, vă rugăm să eliminați doar virgulă din adresa de email am tastând aici: C, o, t, i, l, o, 1 AT g, m, a, i, lc, o, m
Sau suna-ma: Vă rugăm formați numărul exact ca ai citit acest lucru: copac zero, zero, copac nouă patru nouă șase șapte copac nouă patru și șase șapte. Acesta include prefixul internațional, precum și, așadar vă rugăm să formați exact așa cum l-ai citit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB