DE VÂNZARE Casă, overflakke, Zuid-Holland, Olanda, straart1

DE VÂNZARE - Cod. 39594

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 242 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 4

Am o ofertă care te poate interesa. Taxa de înregistrare pentru 10 persoane este de 1250 EUR pe lună! acord notarial pentru un an cu opțiunea de prelungire. puteți semna un acord notarial. Condiția este să plătiți 8 luni (10.000 EUR) cu 3 luni în avans pentru a vă completa casa. Puteți depune restul de 5000 EUR până în decembrie 2020. Casă în Middelharnis. Sunt singurul proprietar al proprietății. casa nu are ipotecă. casa a fost cumpărată cu numerar. Toate materialele de construcție. Am deja material. Nu am putut finaliza renovarea pentru că nu aveam bani pentru a plăti angajații. de aceea îți oferă o astfel de ofertă.

Casă cu 4 etaje, suprafața totală este de 242 m2, suprafața utilă este de 186 m2. Număr de camere: 5 camere duble, capacitate de 10 persoane. Numărul toaletelor: 2 camere. Număr de băi: 2 camere, număr de bucătării: 2 camere. 26 m2 terasa. Garaj 20m2. Spălătorie, uscătoare, grădină și mansardă.

Garajul are o conexiune industrială de 400 V - 5 fire, există o instalație electrică trifazată și 2 câmpuri de alimentare pentru 2 inducție 8,6 kW și o bucătărie 4,4 kW. Electrod de împământare + sistem de protecție împotriva incendiilor. Instalația termică este un cuptor cu gaz cu condensare de 24 kW, cu o funcție dublă, casa are 15 radiatoare de aluminiu pentru 10 dinți. Apa menajeră este susținută de o pompă suplimentară și un cazan cu o capacitate de 1,5 kW 50 litri. Casa este bine izolată și izolată fonic. Noul plafon consolidează acoperișul acoperișului. Majoritatea elementelor acestei case sunt noi. Izolare termică B.

Casa nu este încă complet terminată. Nu există finisaj de perete sau despărțire. Nu există plăci sau panouri, dar au fost achiziționate. Puteți vedea starea materialului.

Finisat: încălzire centrală, electricitate, repararea lemnului structural și a acelor de acoperiș. Materialele sunt aproape toate, lipsesc 3 luni de muncă pentru 4 persoane. renovarea generală se completează cu noi uși, ferestre, rame, jaluzele, mobilier etc.

Sarcinile noastre sunt:
echipați casa cu 7 televizoare, noi aparate de bucătărie de înaltă calitate, încălzire centrală nouă. 2 dulapuri electrice - 114 module. mobilier nou, panouri noi și gresie.
Cred că o astfel de casă necesită o PLATĂ mare în caz de distrugere. Să o facem cu înțelepciune și să facem ambele părți fericite.

Aș dori să semnez un contract de închiriere cu dvs., să vă dau cheile, astfel încât să puteți urmări lucrările efectuate și dorim să terminăm casa. . Contractul poate fi întocmit de un notar public. Echipa mea de construcții este formată din specialiști, datorită cărora angajatul tău are o perspectivă asupra renovării. Desigur, primele 3 luni (perioada de renovare) sunt gratuite. Dacă unii chiriași vor să trăiască mai devreme, vă invit.

Dacă aveți alte sugestii, puteți vorbi. Putem discuta întotdeauna termenii contractului. Cel mai bine este să vezi casa, să faci o programare. Contactați-mă prin e-mail.
Salutari.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB